Thumbnail

Ulla Kulju on Validia Kuntoutuksen tsemppikummi

" Jos pystyy yhdenkään tyypin päivän pelastamaan, onhan se iso asia" Validia Kuntoutus ja Ulla Kulju ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Ulla Kulju toimii kuntoutujien esikuvana muille pyörätuolissa oleville ja rohkaisee vammautuneita hakemaan uusia harrastuksia ja tavoitteita elämäänsä. Ulla on tsemppikummina tutussa paikassa. "Olen itse ollut Validiassa kuntoutuksessa ja se oli merkittävä paikka minulle. On kunnia-asia päästä edustamaan niin hyvää paikkaa " kertoo Ulla muistaen omaa kuntoutusaikaansa.

Kuntoutuja tarvitsee vertaisrohkaisua

"On ollut hienoa saada Ulla tiimiimme tsemppikummiksi ja inspiraation lähteeksi rohkaisemaan kuntoutujia toteuttamaan tavoitteitaan. Ullan positiivinen asenne voi vauhdittaa monen vammautuneen tahtoa ottaa seuraava askel lähemmäs uutta harrastusta tai työtä" toimitusjohtaja Kristiina SIlver iloitsee.

Ullalle on tärkeää kohdata muita vammautuneita ja kertoa omista kokemuksistaan, kuinka hän on itse päässyt vaikeiden ajanjaksojen yli. Monien lajien taitaja Ulla on kohdannut haasteita valitsemillaan alueilla ja selviytynyt usein voittajana. Viimeisin voitto tuli Le Mansista toistamiseen ratamoottoripyöräilyssä.

Ulla Kulju on jälleen Tuhkimotarinoissa teemalla "Mitä heille kuuluu nyt" 1.1.2019 alkaen. Lue artikkeli aiheesta.
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/20/vahvinki…

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

09 777 071

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake