Thumbnail

Hyvinvointisi on meille tärkeää

Meillä olet aktiivinen kuntoutuja. Tavoitteena on kuntoutujan toiminta- ja työkyvyn, itsenäisen selviytymisen, hyvinvoinnin ja osallistumisen edistäminen.

Kuuntelemme kuntoutujien toiveita ja huomioimme yksilöllisen tilanteen kuntoutuksen tavoitteissa ja sisällössä. Perheesi ja läheisesi voivat olla mukana kuntoutuksessa.

Validia Kuntoutus (Invalidiliiton Kuntoutus Oy) on kotimainen kuntoutuksen asiantuntija. Toteutamme yksilöllistä tarpeet huomioivaa, moniammatillista ja tutkimustietoon perustuvaa kuntoutusta yli 60 vuoden kokemuksella. 

Olemme edelläkävijöitä vaikeavammaisten kuntoutuksessa ja neurologisessa kuntoutuksessa. Lisäksi tarjoamme avoterapiapalveluita.

Olemme osa Invalidiliitto-konsernia ja aikaisemmin tunnettu Käpylän kuntoutuskeskuksen nimellä. Validialla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Käynnissä olevia tutkimuksia
Teemme monipuolista yliopistotasoista tutkimusta kuntoutuksen eri osa-alueilla. Tutkimukset linkittyvät Invalidiliitto-konsernin tutkimus- ja kehittämisohjelmaan.
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

09 777 071

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake